Next chapter – Digital Nomade’ish

Hej du!

Så er vi her igen.. Kun små 7 måneder siden sidste blogpost. Denne gang skal det handle om mig (som så ofte set før)…

Nu skal du høre!

Sagen er den, at jeg har sagt min lejlighed op. Flyttet størstedelen af mine ting i et depotrum – solgt resten. Købt en enkelt billet ud af Danmark. Og så skal jeg opleve verden!

Planen er at rejse så længe, det er sjovt og giver mening. Om det er 4 måneder eller 4 år ved jeg ikke..

Historier til plejehjemmet

Jeg prøver for så vidt muligt at leve efter det mantra, at jeg vil have de sjoveste historier at fortælle, når jeg sidder og sludrer med de andre folk på plejehjemmet om forhåbentligt meeeget lang tid.

Dertil kan jeg ikke udstå tanken om, at jeg skulle leve hele mit liv på den samme plet på jorden – så nu skal det være!

Første stop hedder Chamonix  i Frankrig. Dernæst står den på en tur til Lissabon. Og så ved jeg egentligt ikke mere.. Jeg rejser med en enkelt rygsæk, der består af lidt tøj, min bærbar, løbesko og mine diaboloer.

Planen er at bo en måneds tid de forskellige steder, sådan jeg får ro til at arbejde og opleve kulturen de forskellige steder. Dertil vil jeg have tid til at jonglere mere – en af de væsentlige grunde til jeg også tager ud at rejse.

Arbejdet kommer til at fungere som altid – jeg arbejder blot ikke fra kontoret. Alt andet er ved det samme – og vi kommer til at have endnu mere fart på det kommende år!

Sådan kan du følge med

Jeg får (desværre) nok ikke skrevet alverden her på bloggen. Heller ikke alt for meget på Facebook. Men jeg kommer til at tage en masse billeder og skrive lidt tekst dertil – så vil du følge med, kommer det til at foregå på Instagram – kristiansbilledbog.

På tirsdag d. 5. september hopper jeg på et fly – i mellemtiden sover jeg på en madras hos min bror.

Det var vist bare det. Smid en kommentar eller noget, hvis du har nogle spørgsmål eller nogle rejseanbefalinger!

 

 

5 Kommentarer
 • Mathilde
  Skrevet kl 12:35h, 31 august Svar

  Super fedt initiativ Kristian! Jeg skal selv til Lissabon engang i november, måske vi ses?:) Jeg tror vi deler samme tanker og følelser pt, man er både glad men samtidig en smule sørgmodig over at skulle tage afsked og ud på egne ben! God vind herfra, PS. Fed blog!

 • Mads Nordskov
  Skrevet kl 08:51h, 01 september Svar

  Kristian du er så sej. Jeg glæder mig virkelig til at følge med på Instagram.

 • Alex Kristensen
  Skrevet kl 09:29h, 04 september Svar

  Respekt – det er virkelig en modig og spændende beslutning. Jeg kender en anden (it-iværksætter fra Nordjylland) som arbejder på samme måde, og det giver nogle fantastiske oplevelser og mulighed for at fokusere på forretningen.

  Ved lejlighed vil jeg gerne have en snak med dig – jeg har nogle idéer til ting, som vi kan arbejde sammen om … men ha’ nu en god tur.

 • Rosenborg
  Skrevet kl 18:55h, 06 september Svar

  Ville ønske jeg kunne gøre det samme. Desværre er man lidt hæmmet når man er gift, har 2 børn og er afhængig af sit 8-16 job.

Skriv en kommentar